Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Носенко Вплив технологічних параметрів на$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Носенко Т. Т. Вплив технологічних параметрів на втрати білків під час їх ізоелектричного осадження з екстрактів [Електронний ресурс] / Т. Т. Носенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 182-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_24 Досліджено вплив температури та вологості на швидкість інактивації уреази в соєвій макусі. З'ясовано, що зниження температури від 105 до 70 <$E symbol Р>C супроводжується зменшенням швидкості інактивації уреази, а підвищення вологості макухи значно скорочує тривалість її знешкодження.Досліджено ефективність ізоелектричного осадження білків із білкових екстрактів залежно від іонної сили розчину та значення pH. Показано, що втрати білків із сироватковими водами залежать від іонної сили екстрагенту та від значення pH ізоелектричного осадження. За збільшення іонної сили екстракту втрати білків із супернатантом менші за всі значення pH під час осадження. В той же час, за всіх значень іонної сили екстрагенту ефективність ізоелектричного осадження вища за нижчі (2,5 - 3,5) значення pH. Зазначено, що втрати білків із сироватковими водами залежать також від концентрації білків в екстракті - вони зменшуються за високої концентрації. Встановлено, що значення pH промивної води також впливає на втрати білків і хімічний склад білкових ізолятів.
|
|
|